Robert Jensen in 2007 met Snoop Dogg.
Volledig scherm
Robert Jensen in 2007 met Snoop Dogg. © ANP

Weer eigen talkshow voor Robert Jensen

Robert Jensen keert na bijna twee jaar weer terug op televisie. Hij is vanaf maart te zien met een nu nog naamloze, nieuwe talkshow op Veronica. Dit keer moet hij het wel zonder zijn vaste sidekick Jan Paparazzi doen.

'Ik ben op reis geweest, heb twee maanden in Los Angeles rondgekeken en het vooral heel rustig aangedaan. Laat ik het zo zeggen: ik heb erg luxueus geïnvesteerd in een antwoord op de vraag: hoe nu verder? Dat klinkt als een crisis, maar dat was het niet hoor. Ik was vooral toe aan wat nieuwe inspiratie', vertelt Jensen aan Spits. De presentator vertrok in 2011 bij RTL 5.

Inspiratie
Jensen vond de inspiratie toen hij oude afleveringen van Jensen! terugkeek. 'Ik zag die afleveringen en dacht: ik wil terug naar hoe ik begonnen ben.' De nieuwe talkshow is vanaf 21 maart twee keer per week te zien bij Veronica.

  1. Prince en Bowie breiden flink uit in Top 2000

    Prince en Bowie breiden flink uit in Top 2000

    Zoals verwacht hebben David Bowie en Prince hun imperium in de nieuwe editie van de Top 2000 flink uitgebreid. Beide overleden poplegendes kwamen tekort voor een klassering bij de bovenste 3 van de jaarlijkse lijst van Radio 2, maar krijgen er wel een aanzienlijk aantal nieuwe noteringen bij. Dat blijkt op de site staatieindetop2000.nl die de radiozender vandaag online zette. Daarop is niet te zien hoe hoog de songs staan, maar wel of ze dit jaar de lijst met mooiste liedjes ooit gemaakt hebben gehaald.