Robert Jensen in 2007 met Snoop Dogg.
Volledig scherm
Robert Jensen in 2007 met Snoop Dogg. © ANP

Weer eigen talkshow voor Robert Jensen

Robert Jensen keert na bijna twee jaar weer terug op televisie. Hij is vanaf maart te zien met een nu nog naamloze, nieuwe talkshow op Veronica. Dit keer moet hij het wel zonder zijn vaste sidekick Jan Paparazzi doen.

'Ik ben op reis geweest, heb twee maanden in Los Angeles rondgekeken en het vooral heel rustig aangedaan. Laat ik het zo zeggen: ik heb erg luxueus geïnvesteerd in een antwoord op de vraag: hoe nu verder? Dat klinkt als een crisis, maar dat was het niet hoor. Ik was vooral toe aan wat nieuwe inspiratie', vertelt Jensen aan Spits. De presentator vertrok in 2011 bij RTL 5.

Inspiratie
Jensen vond de inspiratie toen hij oude afleveringen van Jensen! terugkeek. 'Ik zag die afleveringen en dacht: ik wil terug naar hoe ik begonnen ben.' De nieuwe talkshow is vanaf 21 maart twee keer per week te zien bij Veronica.

  1. Boeren en boerinnen BZV steeds commerciëler

    Boeren en boerinnen BZV steeds commerciëler

    De boeren en boerinnen van Boer Zoekt Vrouw houden steeds vaker niet alleen een nieuwe liefde (of liefdesverdriet) over aan het programma. Inmiddels zijn de deelnemers van het KRO-NCRV-programma zó populair dat een commerciële carrière een logische vervolgstap is. Boerin Bertie duikt op in Expeditie Robinson, Boer Tom heeft tuinman Lodewijk opgevolgd in Eigen Huis & Tuin en Boer Geert was te zien op SBS6 en heeft een eigen single.