Volledig scherm
Roos wordt natgespetterd door Tweede Kamerlid Sophie Hermans (VVD), op werkbezoek bij Kinderdagcentrum Reinaerde de Berk. © Mel Boas

Gehandicapte Roos (9) natgespetterd door Kamerlid Sophie Hermans

De 9-jarige Roos, al vanaf haar 4de jaar bij Kinderdagcentrum de Berk voor gehandicapte kinderen in Zeist, wordt natgespetterd door Sophie Hermans, Tweede Kamerlid voor de VVD. 

Hermans bracht vandaag een werkbezoek aan het kinderdagcentrum. Ze heeft de portefeuille langdurige zorg. Tweeënhalf jaar geleden is deze sector op zijn kop gezet. Hermans wil kijken hoe de reorganisatie van de zorg heeft uitgepakt.

  1. Hoe moet Veenendaal verder zonder Wouter Kolff?
    Vijf vragen over nieuwe burgemeester

    Hoe moet Veenendaal verder zonder Wouter Kolff?

    Op 12 september is de laatste werkdag van Wouter Kolff als burgemeester van Veenendaal. Daarna wordt hij geïnstalleerd als de nieuwe eerste burger van Dordrecht. Over zijn opvolger, al dan niet waarnemend, is nog heel weinig bekend. De commissaris van de Koning Willibrord van Beek heeft daarover contact gehad met de gemeenteraad, meer kan het provinciehuis momenteel niet melden. Hoe gaat het nu verder met het Veenendaalse schip zonder kapitein? Vijf vragen over de burgemeestersbenoeming.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht

poll

Vind je het shirt van FC Utrecht mooi?

Vind je het shirt van FC Utrecht mooi?

  • Ja (78%)
  • Nee (22%)
7745 stemmen