Volledig scherm
De Klinker in Zeist. © ad

Geld voor onderzoek naar toekomst De Klinker in Zeist

De gemeente Zeist trekt geld uit om te onderzoeken of gebouw De Klinker, flexibeler en duurzamer kan worden gebruikt. In het gebouw in het centrum van Zeist zit de muziekschool en de bibliotheek. De gemeenteraad heeft ingestemd met het onderzoek. De gemeente trekt ook 1,5 ton uit voor een opknapbeurt van het pand.

De gemeente wil de wensen van huidige en toekomstige gebruikers inventariseren. Het Kunstenhuis, dat nu nog aan de Egelinglaan is gevestigd, wil die locatie afstoten en mogelijk haar intrek nemen in De Klinker.

  1. Hoe moet Veenendaal verder zonder Wouter Kolff?
    Vijf vragen over nieuwe burgemeester

    Hoe moet Veenendaal verder zonder Wouter Kolff?

    Op 12 september is de laatste werkdag van Wouter Kolff als burgemeester van Veenendaal. Daarna wordt hij geïnstalleerd als de nieuwe eerste burger van Dordrecht. Over zijn opvolger, al dan niet waarnemend, is nog heel weinig bekend. De commissaris van de Koning Willibrord van Beek heeft daarover contact gehad met de gemeenteraad, meer kan het provinciehuis momenteel niet melden. Hoe gaat het nu verder met het Veenendaalse schip zonder kapitein? Vijf vragen over de burgemeestersbenoeming.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht

poll

Vind je het shirt van FC Utrecht mooi?

Vind je het shirt van FC Utrecht mooi?

  • Ja (78%)
  • Nee (22%)
7990 stemmen