AD-hoofdredacteur blikt terug op april: ‘Natuurlijk schrijven we over demonstraties tegen lockdown’

PodcastDe maand april stond voor onze krant en site veelal in het teken van de coronacrisis. Er werd onder meer gezocht naar creatieve oplossingen om verhalen in beeld te brengen. Zo werden meerdere steden van boven gefilmd door een drone. Maar een groots idee met een helikopter kon helaas niet doorgaan.

Dat vertelt algemeen hoofdredacteur van het AD Hans Nijenhuis in de nieuwste aflevering van de podcast Hoofdzaken. In een klein halfuur praten Nijenhuis en presentator Kevin Goes over het nieuws van april.

Welk nieuws hield ons bezig en hoe hebben we dat aangepakt? Hoe werden de keuzes gemaakt en hoe gingen we om met gevoelige onderwerpen? Dit alles hoor je in de vierde aflevering van HoofdzakenLuister hier naar de podcast (gratis)

Het is een extra blik in onze keuken. We zijn dan ook benieuwd naar de reacties. Stuur een mail naar mijnmening@ad.nl en vermeld in de titel ‘Podcast’. 

Demonstranten tegen de lockdown, hoofdredacteur Hans Nijenhuis op straat in de dronevideo boven Den Haag en een onderzoeker die bezig is met een vaccin.
Volledig scherm
Demonstranten tegen de lockdown, hoofdredacteur Hans Nijenhuis op straat in de dronevideo boven Den Haag en een onderzoeker die bezig is met een vaccin. © Beeldredactie AD