Volledig scherm

AD trakteert op een gratis e-book naar keuze

AD 75 jaarSpeciaal omdat AD 75 jaar bestaat trakteren wij al onze lezers op een gratis e-book naar keuze. Je kunt kiezen uit één van de 3 verschillende e-books, namelijk:
- De cursus van Elvin Post
- Kastanjehove van Tommie Niessen
- Perfecte resten van Helen Fields

Vul je gegevens in en ontvang binnen een uur het e-book per e-mail. In de mail staat een uitleg over hoe het e-book te downloaden en te lezen is. Let op: deze e-mail kan in uw spambox terecht komen. 

 1. Lezersvraag: Waarom gebruikt AD polariserende koppen online?
  veelgestelde vraag

  Lezers­vraag: Waarom gebruikt AD polarise­ren­de koppen online?

  De kop boven een artikel moet wel prikkelend zijn. Lezers besluiten namelijk op basis van een foto en één wervende zin of zij hun tijd aan een verhaal besteden. Die beslissing maakt u soms in een fractie van een seconde. Wij willen de kans dat u gaat lezen zo groot mogelijk laten zijn, dat begrijpt u, na alle tijd en energie die we in ons werk hebben gestoken. Waarbij we aantekenen dat een kop wel de waarheid moet spreken.
 2. Chef Mezza en Zo Sara van Gorp: Mezza is een feestje, maar de inhoud mag ook best schuren
  Onze mensen

  Chef Mezza en Zo Sara van Gorp: Mezza is een feestje, maar de inhoud mag ook best schuren

  “Samen met artdirector Henk Marseille en een mooie redactieclub mocht ik van het ADR Magazine nog meer een tijdschrift gaan maken. Het was een boeiend proces. We hebben lezers bij de restyling betrokken door hen te vragen wat zij willen. We zijn op een andere manier gaan werken. Wij hebben mooie nieuwe rubrieken en columnisten. Ik ben heel trots op het resultaat en op het team. Als ik op zaterdag Mezza uit de krant haal, dan heeft dat elke keer weer iets magisch.”