‘Corruptie-onderzoek lijkt Richard de Mos niet minder populair te maken’

Podcast‘Ex-wethouders Richard de Mos en Rachid Guernaoui van Den Haag zijn overtuigd van hun onschuld’, zegt verslaggever Niels Klaassen in de podcast Achter het Verhaal. Hij volgt de twee politici van Groep De Mos al jaren en sprak onlangs met Guernaoui over de verdenking van het OM tegen hem, over gesjoemel met subsidiegeld

 1. Edwin Winkels, onze man in Spanje: ‘Overal begonnen ze over de fietstocht’
  Onze mensen

  Edwin Winkels, onze man in Spanje: ‘Overal begonnen ze over de fietstocht’

  Hij trekt z’n lange zwarte jas nog een stukje steviger aan, tijdens de wandeling op deze frisse aprilochtend door de Hollandse polder. Eigenlijk past dat beeld niet bij Edwin Winkels, sinds 1997 AD-correspondent in Spanje. Liever zouden we nu door Winkels’ woonplaats Sitges, net onder Barcelona, paraderen. Palmbomen, uitbundige voorjaarszon. Een duik in de Middellandse Zee, op vijftig meter van zijn huis. En daarna genieten van de kookkunsten van Winkels, die zich net niet plaatste voor de Spaanse versie van Masterchef.
 2. Chef Mezza en Zo Sara van Gorp: Mezza is een feestje, maar de inhoud mag ook best schuren
  Onze mensen

  Chef Mezza en Zo Sara van Gorp: Mezza is een feestje, maar de inhoud mag ook best schuren

  “Samen met artdirector Henk Marseille en een mooie redactieclub mocht ik van het ADR Magazine nog meer een tijdschrift gaan maken. Het was een boeiend proces. We hebben lezers bij de restyling betrokken door hen te vragen wat zij willen. We zijn op een andere manier gaan werken. Wij hebben mooie nieuwe rubrieken en columnisten. Ik ben heel trots op het resultaat en op het team. Als ik op zaterdag Mezza uit de krant haal, dan heeft dat elke keer weer iets magisch.”