Goal Alert 2.
Volledig scherm
Goal Alert 2. © DPG Media

Handleiding: zó gebruik je Goal Alert (en zie je alle goals van je favoriete club)

Handleiding Goal AlertDankzij Goal Alert bekijk je alle doelpunten van jouw favoriete clubs in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en TOTO KNVB Beker gratis en direct op je mobiel, waar je ook bent. Alle veelgestelde vragen over Goal Alert op een rij. 

 1. Hoe ziet de AD-redactie 2.0 er na Covid19 uit?
  Achter de schermen

  Hoe ziet de AD-redactie 2.0 er na Covid19 uit?

  Het was best een symbolisch moment. Op onze redacties werden in de afgelopen week op ferme wijze stickers van bureaus getrokken. ‘Hier niet werken’, stond erop, met een kruis. Die stickers waren er ruim anderhalf jaar op gekleefd geweest. Aan een blok met bureaus waar normaal gesproken zes redacteuren konden zitten, was in die periode slechts plek voor drie. Die stickers hebben geen functie meer nu de regel van 1,5 meter afstand is opgeheven. Je zou kunnen zeggen dat het ‘normale’ leven ook bij ons terugkeert. Maar is dat wel zo?
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?