DEN HAAG - Premier Mark Rutte tijdens een persconferentie na afloop van een overleg met de Ministeriële Commissie Crisisbeheersing over de noodmaatregelen vanwege het coronavirus.
Volledig scherm
DEN HAAG - Premier Mark Rutte tijdens een persconferentie na afloop van een overleg met de Ministeriële Commissie Crisisbeheersing over de noodmaatregelen vanwege het coronavirus. © ANP

PODCAST | De zucht van Mark Rutte

Achter het VerhaalDe podcast Achter het Verhaal van deze site staat deze weken geheel in het teken van de uitbraak van het coronavirus. Maker Kevin Goes gaat in gesprek met verslaggevers, redacteuren en correspondenten over het virus en alles wat daarmee te maken heeft.

In deze aflevering blikt politiek verslaggever Peter Winterman terug op de persconferentie van Mark Rutte en de veelbetekenende zucht op het einde. Verder verklaart adjunct-hoofdredacteur Frank Poorthuis de tone-of-voice van sommige artikelen in de krant en vertelt hij of zijn kinderen weer naar school gaan of niet. Chef Digitaal Jaap van Zessen ziet alle records op de site sneuvelen en legt uit dat het merendeel van de artikelen juist niet over corona gaan. 

Alle afleveringen van Achter het Verhaal zijn te vinden op Spotify en op Apple Podcast.