Een verpleegkundige maakt zich gereed om bij een coronapatient naar binnen te gaan op de verpleegafdeling voor coronapatienten van het HMC Westeinde ziekenhuis in Den Haag.
Volledig scherm
Een verpleegkundige maakt zich gereed om bij een coronapatient naar binnen te gaan op de verpleegafdeling voor coronapatienten van het HMC Westeinde ziekenhuis in Den Haag. © ANP

PODCAST | Zorgpersoneel nog altijd onvoldoende beschermd

Achter het VerhaalDe podcast Achter het Verhaal van deze site staat deze weken geheel in het teken van de uitbraak van het coronavirus. Maker Kevin Goes gaat in gesprek met verslaggevers, redacteuren en correspondenten over het virus en alles wat daarmee te maken heeft.

In deze aflevering: Hanneke van Houwelingen over het aanhoudende tekort aan beschermingsmateriaal voor zorgpersoneel en over een vaccinmaker in Nederland op de lijst van de wereldgezondheidsorganisatie WHO. Ook hoor je correspondent Angelo van Schaik over Italië dat langzaam weer open gaat en hoe moeilijk het is voor de inwoners om zich aan de regels te houden. Ellen den Hollander heeft een baktip voor het druilerige weekend. 

Alle afleveringen van Achter het Verhaal zijn te vinden op Spotify en op Apple Podcast.