Het AD viert haar 75-jarig bestaan met een liveshow op onze site en app
Volledig scherm
Het AD viert haar 75-jarig bestaan met een liveshow op onze site en app © ADR Nieuwsmedia

Speel een rol in een speciale AD 75 jaar-videoclip!

Donderdag 29 april bestaat het AD precies 75 jaar en dat gaan we vieren met een speciale live-show vol optredens en interviews. Tijdens deze avond zal ook een clip worden getoond van mensen die onze krant lezen. En jij kunt hier een rol in spelen!

 1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.
 2. Laat zien dat je een F1-baas bent, speel nu mee met het GP-spel!
  Elke race kans op schitterende prijzen

  Laat zien dat je een F1-baas bent, speel nu mee met het GP-spel!

  Spanning in de paddock, technisch verbeterde F1-bolides en natuurlijk de grote vraag: is Max eindelijk klaar om King Lewis van zijn troon te stoten? Het Formule 1-seizoen gaat beginnen! Wordt het een seizoen vol spectaculaire verrassingen of liggen de verhoudingen zoals we de afgelopen jaren gewend zijn? Wat er ook gebeurt, voor jou wordt elke race nagelbijtend spannend. Tenminste, als je nu meedoet met het grote GP-spel.