Stem op jouw favoriete vereniging voor ‘Club van het Jaar 2019’

OproepOok dit jaar maakt iedere sport- of cultuurvereniging in Nederland kans op de titel ‘Club van het Jaar’. In deze officiële verkiezing, georganiseerd door AD en partners, krijgen clubs een podium waarmee zij kunnen uitdragen hoe gaaf, bijzonder of uniek hun club is.

Winnaars van de Club van het Jaar verkiezing ontvangen naast de nationale titel Club van het Jaar 2019 en bijbehorende media-aandacht een masterclass van een professional en een professionele promotiefilm van hun club.

Zo werkt het

Inschrijven kan tot en met 13 mei. Van 6 mei tot 7 juni kan er gestemd worden, de clubs met de meeste stemmen in de provincie worden gekroond tot Provinciewinnaar. Een vakjury kiest uit de 12 provinciewinnaars welke sport- en cultuurclub zich in 2019 ‘Club van het Jaar’ mogen noemen. Op 28 juni worden de winnaars bekend gemaakt!

Wil jij met jouw club kans maken op de titel ‘Club van het Jaar 2019’, nomineer jouw club vóór 13 mei via clubvanhetjaar.nl.

Winnaars 2018

De club van het Jaar-verkiezing werd afgelopen jaar voor het eerst gehouden en leverde twee winnaars op: basketbalvereniging Crackerjacks uit Amersfoort (categorie sport) en muziekvereniging Soli uit Santpoort-Noord (categorie cultuur). 

Volledig scherm
© Pim Ras Fotografie
Volledig scherm
Club van het Jaar © unknown