Volledig scherm
© Shutterstock

Ideale vakantiebaan voor shopaholics: winkelen op kosten van de baas

Moest er een titel zijn voor ‘perfecte vakantiebaan’, dan zou de vacature die het marketingteam van Wijnegem Shopping Center uitstuurde, een grote kanshebber zijn. Goed nieuws: ook Nederlandse sollicitaties zijn welkom. 

Het marketingteam van het winkelcentrum - vlakbij Antwerpen - zoekt een student die vier weken lang wil shoppen met een budget van 1.500 euro en daar bovenop ook nog eens een salaris van rond de vijftien euro per uur krijgt. In ruil daarvoor beheert de student de sociale media van het shopping center. ,,We zijn ons bewust dat dit een droomvakantiebaan is, en verwachten veel reacties", zegt het winkelcentrum tegen Het Laatste Nieuws.  

De student mag zelf bepalen waar hij of zij de 1.500 euro aan uitgeeft en de kleren die gekocht worden, mag je houden. ,,We kunnen ons voorstellen dat dit een mooie springplank kan zijn voor jongeren die zich willen lanceren als influencer op sociale media. Daarnaast staat het ook gewoon mooi op je cv”, vertelt Katrien Geysen namens het winkelcentrum. De sollicitaties stromen inmiddels binnen. 

Quote

Uiteraard moet shoppen een echte passie zijn

Solliciteren met filmpje

De student maakt deel uit van het marketingteam. ,,Voor ons is dat een heel interessante denkoefening om onze marketing eens uit handen te geven en een student onze sociale media te laten beheren.” De student werkt vier weken lang en mag die tijd verspreiden over de maanden juli, augustus en september. Uiteraard moet shoppen een echte passie zijn, moet de student modebewust zijn  en de kneepjes van de sociale media onder de knie hebben.

Solliciteren kan nog tot 31 mei met een filmpje van maximaal twee minuten waarin je uitlegt waarom jij de ideale ambassadeur bent met een link naar je cv. Het winkelcentrum verheugt zich nu al op de selectieprocedure. ,,Het zijn allemaal enthousiaste inzendingen."

Lees de beste artikelen op het gebied van werk en carrière via onze wekelijkse nieuwsbrief