Vooral vrouwen hebben er moeite mee: durven zeggen dat je iets goed kan, een podium opklimmen en zich expert noemen. Maar er is geen reden om onzeker te zijn, zo zegt coach Charlotte van 't Wout.
Volledig scherm
Vooral vrouwen hebben er moeite mee: durven zeggen dat je iets goed kan, een podium opklimmen en zich expert noemen. Maar er is geen reden om onzeker te zijn, zo zegt coach Charlotte van 't Wout. © Shutterstock

‘Je hoeft niet de allerbeste te zijn om jezelf expert te noemen’

EHBO voor ondernemersElke week bespreekt coach Charlotte van ’t Wout een dilemma van een ondernemer. Vandaag een voedingsdeskundige die steeds vaker wordt gevraagd op te treden als expert, maar altijd ‘nee’ zegt. 

  1. Het hotel waar Kim werkte, ging failliet: ‘Er komt een doorstart, maar zonder ons’
    Baan kwijt door corona

    Het hotel waar Kim werkte, ging failliet: ‘Er komt een doorstart, maar zonder ons’

    Het ene na het andere bedrijf maakt bekend mensen te moeten ontslaan. Reden: corona. Er zijn minder vluchten, minder treinreizen, minder vakanties, minder festivals, en ga zo nog maar even door. Kim de Vries (28) uit Aalsmeer was manager on duty in een hotel in Amsterdam. Op 1 oktober stond het personeel na een faillissement op straat. ,,Het inleveren van onze spullen was een treurig moment.”