Hans Steenbergen en Marianne Rouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Steenbergen en Marianne Rouw. © Kevin Hagens

Verpleegkundigen Hans (65) en Marianne (63) waren gestopt, maar springen nu bij in coronacrisis

Een bijzondere rentree voor Hans Steenbergen (65) en Marianne Rouw (63). De voorbije jaren stopten de verpleegkundigen met hun werk in het ziekenhuis. Maar nu de nood aan de man is, komen ze hun oud-collega’s graag te hulp. 

‘Nou lieve collega’s van de Recovery/OK, jullie dachten dat jullie van mij af waren, maar... tot maandag', postte Marianne Rouw vorige week op Facebook. Met een smiley. Een grap was het echter allerminst. Omdat haar oude werkgever door de coronacrisis handen tekort dreigt te komen, is ze teruggekeerd op het oude nest. 

  1. De hele dag pakketjes stampen en ’s avonds kapot op de bank: ‘Er wordt steeds meer van ons verwacht’
    PREMIUM

    De hele dag pakketjes stampen en ’s avonds kapot op de bank: ‘Er wordt steeds meer van ons verwacht’

    Veel meer stops en nóg meer pakketjes. Nu bijna iedereen thuis is, wordt er meer online gewinkeld dan ooit. Pakketbezorgers draaien overuren en de Belangenvereniging Pakket Distributie bereidt een rechtszaak voor tegen PostNL. Want die kan via advertenties de bezorgers wel bedanken, maar dat maakt ze nog geen goede opdrachtgever, klinkt het. Of zoals bezorger Bas Masselink zegt: ,,Als wij steeds harder moeten werken, horen we toch meer te verdienen. Of ben ik nou gek?”