Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

84 procent van Twentenaren is gevaccineerd, maar corona in de regio loopt wel weer op

ALMELO - In Twente loopt net als in de rest van het land het aantal coronabesmettingen weer op. Afgelopen week testten 195 Twentenaren per 100.000 inwoners positief. Drie weken geleden lag dat aantal nog op 77 per 100.000 inwoners.

 1. Jørgen en Liesbeth vreesden dat hun levenswerk in hartje Almelo zou afbranden: ‘Veel schade, maar gelukkig geen slachtoffers’
  PREMIUM

  Jørgen en Liesbeth vreesden dat hun levenswerk in hartje Almelo zou afbranden: ‘Veel schade, maar gelukkig geen slachtof­fers’

  ALMELO - Jørgen en Liesbeth van der Pot vreesden even dat hun levenswerk in rook zou opgaan. Nu zijn ze opgelucht dat hun hotel - Huis van Bewaring, in hartje Almelo - er nog staat. Maar de schade is groot, na de brand dinsdagavond. Bovendien is onbekend wanneer het hotel weer open kan. ‘Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen, dat is het allerbelangrijkste’.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Almelo