-
Volledig scherm
PREMIUM
- © Beeldbewerking Tubantia

Almelo's reisbureau is alle klantgegevens kwijt na inbraak, maar 1000 reizen naar Turkije gaan gewoon door

ALMELO - Het kantoor van Salay Reizen in Almelo is afgelopen nacht totaal overhoop gehaald bij een inbraak. Daarbij is een computer en een gering bedrag aan geld gestolen. Maar ook alle gegevens van klanten zijn weg.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Uitsluiten van bevolkingsgroepen onrechtvaardig? Wie dat roept heeft boter op zijn hoofd
  PREMIUM
  column

  Uitsluiten van bevolkings­groe­pen onrecht­vaar­dig? Wie dat roept heeft boter op zijn hoofd

  ALMELO - Het is een droevige constatering, maar ‘uitsluiten’ was hét woord van de afgelopen week. Want het al dan niet uitsluiten van ongevaccineerden in bepaalde sectoren van de maatschappij was met afstand het meest besproken onderwerp. Maar wie zegt uitsluiting van bevolkingsgroepen onacceptabel te vinden, heeft boter op zijn hoofd. Het is namelijk verbazingwekkend hoe goed we er al jaren tegen kunnen.

In samenwerking met indebuurt Almelo