Beeld van de Grotestraat-Noord op 13 juli 2021, waarbij een deel met linten is afgezet terwijl het onderzoek loopt naar een mogelijk explosief aan de deur van een woning.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld van de Grotestraat-Noord op 13 juli 2021, waarbij een deel met linten is afgezet terwijl het onderzoek loopt naar een mogelijk explosief aan de deur van een woning. © Floris Kayim / News United

Almelose ondernemer zat achter nepbom die voor paniek zorgde: ‘Een slechte grap, heel dom’

ALMELO - Een mislukte grap met een nepbom aan de voordeur van een woning in Almelo komt ondernemer M. mogelijk duur te staan. Hij bekent deze maandag schuld bij de politierechter. Al vindt hij ook dat hem niet alle ellende in het leven van de slachtoffers toegeschreven kan worden. 

  1. Gert-Jan van Duren, Neerlands hoop in strijd tegen de falende overheid komt gewoon uit Almelo
    PREMIUM

    Gert-Jan van Duren, Neerlands hoop in strijd tegen de falende overheid komt gewoon uit Almelo

    ALMELO - De man van de week is Gert-Jan van Duren. De 58-jarige bedlegerige Almeloër die lijdt aan een chronische- en ongeneeslijke vermoeidheidsziekte. In zijn strijd voor bevestiging van zijn vreselijke kwaal heeft hij een papieren tijger verslagen. Van Duren kreeg na een slopend gevecht tegen de instanties in hoger beroep het gelijk aan zijn zijde. Een uitkering, maar belangrijker: erkenning.

In samenwerking met indebuurt Almelo