Auto rijdt zich vast op tankdop van tankvrachtwagen in Mariënheem.
Volledig scherm
PREMIUM
Auto rijdt zich vast op tankdop van tankvrachtwagen in Mariënheem. © News United/ Jan Willem Klein Horstman

Almelose Sandra schrikt zich wezenloos: ‘Stel je voor dat die je door de voorruit slaat’

ALMELO/MARIËNHEEM - Ineens een hoop gekras en kabaal en haar auto die over het wegdek schuurde. Sandra Bokdam wist vanochtend even voor half acht niet wat haar overkwam op de N35 bij Mariënheem. ,,Ik weet nog niet waar dat ding vandaan kwam’’, zegt ze een paar uur later. Dat ding? Een enorme metalen tankdop, die zich vastzette aan de onderkant van haar auto.

 1. 5 vragen aan Joop Israël van Stolpersteine Almelo: diefstal, wie doet nou zoiets?
  PREMIUM

  5 vragen aan Joop Israël van Stolper­stei­ne Almelo: diefstal, wie doet nou zoiets?

  Herman ter Beek runde in de oorlogsjaren een speciaalzaak in vakkleding aan de Bornerbroeksestraat. Hij werd op 15 september 1941 gearresteerd en stierf op 6 oktober 1941 op 45-jarige leeftijd in vernietigingskamp Mauthausen De Stichting Stolpersteine Almelo eerde hem in 2020 met een gedenksteen. Woensdag wordt die ceremonie overgedaan. Waarom? Vijf vragen aan Joop Israël van de werkgroep Stolpersteine Almelo.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Almelo