Het belastingkantoor aan de Stationsstraat staat inmiddels een half jaar leeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Het belastingkantoor aan de Stationsstraat staat inmiddels een half jaar leeg. © Henk Bouwhuis

Belastingkantoor Almelo half jaar dicht door defecte klimaatinstallatie: ‘Geen risico met corona’

ALMELO - Het kantoor van de Belastingdienst in Almelo zit al een half jaar dicht vanwege problemen met de klimaatinstallatie. Medewerkers werken sindsdien thuis of op andere belastingkantoren in Oost-Nederland: Zwolle en Enschede.

 1. Honkballers van Uitsmijters’55 genieten op nieuw complex naast La Première

  Honkbal­lers van Uitsmij­ters’55 genieten op nieuw complex naast La Première

  ALMELO - Het is een droomlocatie voor Uitsmijters’55. Onder de rook van de IISPA-hal en het stadion van Heracles. Naast de bekende voetbalclubs Oranje Nassau, SV Almelo en La Première. Hier ruikt het altijd naar sport. Het kan niet anders of de honk- en softballers gaan zich snel thuis voelen aan de Maardijk. Gisteravond mochten de junioren voor het eerst trainen op het verse gras en het nog onaangeroerde gravel.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Almelo