Van de vier Almelose CDA-raadsleden stelt Dorien Wind zich herkiesbaar. Op de foto vlnr Ton Trienen, Dorien Wind, Irene ten Seldam en Jan van Marle.
Volledig scherm
PREMIUM
Van de vier Almelose CDA-raadsleden stelt Dorien Wind zich herkiesbaar. Op de foto vlnr Ton Trienen, Dorien Wind, Irene ten Seldam en Jan van Marle. © Emiel Muijderman

Bezem door CDA-fractie in Almelo, oudgedienden vertrekken: ‘Was graag nog vier jaar doorgegaan’

ALMELO - Een brok ervaring verdwijnt bij het CDA in Almelo. Drie van de vier CDA-raadsleden keren namelijk niet terug na de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Het zijn fractievoorzitter Irene ten Seldam en de oudgedienden Ton Trienen en Jan Marle.

  1. Honderden Polen bij elkaar op een industrieterrein: een goed idee, maar nog niet zo simpel
    PREMIUM
    column

    Honderden Polen bij elkaar op een industrie­ter­rein: een goed idee, maar nog niet zo simpel

    Als je het voor het eerst hoort, dan voel je je onderbuik bijna letterlijk protesteren. Honderden arbeidsmigranten die verplicht bij elkaar moeten wonen op een industrieterrein, omdat we ze niet in onze eigen wijken willen hebben. Segregatie anno 2022. Maar hoe langer je erover nadenkt, hoe beter het plan om honderden arbeidsmigranten bij elkaar te laten wonen eigenlijk is. Mits het netjes gebeurt natuurlijk. En laat dat het plan nou moeilijk uitvoerbaar maken.

In samenwerking met indebuurt Almelo