Op de Rechteren Van Limpurgsingel zijn woensdagavond twee auto’s op elkaar gebotst.
Volledig scherm
Op de Rechteren Van Limpurgsingel zijn woensdagavond twee auto’s op elkaar gebotst. © News United | Floris Kayim

Botsing: verkeerslichten uitgezet bij Hofstraat in Almelo en het gaat mis

ALMELO - Op de Rechteren Van Limpurgsingel zijn woensdagavond twee auto’s op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de verkeerslichten bij de Hofstraat. 

 1. Nieuwe medicijnen helpen vaak nauwelijks tegen uitgezaaide kanker, ziet Twentse hoogleraar: ‘En deze middelen zijn ongelofelijk duur’
  PREMIUM

  Nieuwe medicijnen helpen vaak nauwelijks tegen uitgezaai­de kanker, ziet Twentse hoogleraar: ‘En deze middelen zijn ongelofe­lijk duur’

  Ondanks de komst van vele nieuwe medicijnen, leven patiënten met uitgezaaide kanker gemiddeld niet veel langer dan dertig jaar geleden. Dat concluderen onderzoekers van het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL). Sommige middelen zijn te duur om vergoed te worden en vergroten niet altijd de kwaliteit van leven, ziet onderzoeker Sabine Siesling van de Universiteit Twente.
  Enschede
 2. Kijkers talkshow Arjen Lubach komen superlatieven tekort voor optreden Herman Finkers
  Met video

  Kijkers talkshow Arjen Lubach komen superlatie­ven tekort voor optreden Herman Finkers

  ‘Een mens van absolute topkwaliteit', ‘een levende legende’ en ‘de beste gast van het seizoen’. De kijkers van De Avondshow met Arjen Lubach zijn lyrisch over het optreden van Herman Finkers. De Almelose cabaretier wordt dit jaar 69 en straalde dinsdagavond bij zijn bezoek aan de eigenzinnige talkshow. „Ik vind het sowieso leuk om eens te gast te zijn bij een jongerenprogramma”, begon hij met een glimlach.
  Almelo

In samenwerking met indebuurt Almelo