De rechtbank in Almelo
Volledig scherm
PREMIUM
De rechtbank in Almelo © Carlo ter Ellen DTCT

Chauffeur reed tijdens ongeluk bij Almelo zonder rijbewijs, verzekering en mét valse kentekenplaten

ALMELO - „Hij kwam in een split second op me afrijden en ik dacht: mijn leven is nu voorbij.” Dat zei het slachtoffer van een heftige aanrijding op de Ootmarsumseweg bij Almelo dinsdag in de strafzaak tegen de uit Polen afkomstige Michal P. (28). 

 1. 5 vragen aan Joop Israël van Stolpersteine Almelo: diefstal, wie doet nou zoiets?
  PREMIUM

  5 vragen aan Joop Israël van Stolper­stei­ne Almelo: diefstal, wie doet nou zoiets?

  Herman ter Beek runde in de oorlogsjaren een speciaalzaak in vakkleding aan de Bornerbroeksestraat. Hij werd op 15 september 1941 gearresteerd en stierf op 6 oktober 1941 op 45-jarige leeftijd in vernietigingskamp Mauthausen De Stichting Stolpersteine Almelo eerde hem in 2020 met een gedenksteen. Woensdag wordt die ceremonie overgedaan. Waarom? Vijf vragen aan Joop Israël van de werkgroep Stolpersteine Almelo.
 2. Honkballers van Uitsmijters’55 genieten op nieuw complex naast La Première

  Honkbal­lers van Uitsmij­ters’55 genieten op nieuw complex naast La Première

  ALMELO - Het is een droomlocatie voor Uitsmijters’55. Onder de rook van de IISPA-hal en het stadion van Heracles. Naast de bekende voetbalclubs Oranje Nassau, SV Almelo en La Première. Hier ruikt het altijd naar sport. Het kan niet anders of de honk- en softballers gaan zich snel thuis voelen aan de Maardijk. Gisteravond mochten de junioren voor het eerst trainen op het verse gras en het nog onaangeroerde gravel.

In samenwerking met indebuurt Almelo