De Almelose markt houdt zich keurig aan de regels

ALMELO - In de politiek gaan stemmen op om de Almelose markt te sluiten. Daar lijkt vooralsnog geen enkele reden voor. Publiek en kooplieden hielden zich donderdag keurig aan de regels. De sfeer op de donderdagse weekmarkt was rustig, ontspannen en gedisciplineerd. „Zo kunnen we toch prima verder.”

 1. Tafeltennis: Thijs Smit uit Enschede is na 10 jaar terug op het NK voor A-spelers: ‘hier mag ik heel trots op zijn’
  PREMIUM

  Tafelten­nis: Thijs Smit uit Enschede is na 10 jaar terug op het NK voor A-spe­lers: ‘hier mag ik heel trots op zijn’

  Het is een bewogen jaar voor Thijs Smit. De directeur van basisschool Liduina begon een tweede carrière met een eigen bedrijf in teambuilding en vitaliteit en op sportief gebied verruilde hij ‘zijn’ Entac voor Hercules in Terborg. Die veranderingen gaven hem zoveel energie en motivatie dat hij zich prompt plaatste voor het NK, komende zaterdag in Zwolle.
  Enschede
 2. Als man uit Rijssen niet betaalde zou vrouw (24) uit Hengelo zijn familie en politie zeggen dat hij haar verkrachtte, dus tikte hij 30.000 euro af
  PREMIUM

  Als man uit Rijssen niet betaalde zou vrouw (24) uit Hengelo zijn familie en politie zeggen dat hij haar verkracht­te, dus tikte hij 30.000 euro af

  Bontjassen, schoenen en tassen. De Hengelose Priscilla B. (24) kocht het allemaal, maar niet van haar eigen geld. Bijna anderhalf jaar lang smeekte ze om geld bij haar internetvriend uit Rijssen. En als hij geen geld overmaakte? Dan besloot B. te dreigen. „Dan zou ze tegen de politie en mijn familie vertellen dat ik haar verkracht heb.”
  Hengelo

In samenwerking met indebuurt Almelo