Hartstochtelijke Almelose Feyenoordsupporters Dilano Van Rey (midden), vriend Kas Rijnbeek (links) en Gijs Hesselink (rechts) zijn er bij in Tirana, waar hun club de Europese finale speelt tegen AA Roma.
Volledig scherm
PREMIUM
Hartstochtelijke Almelose Feyenoordsupporters Dilano Van Rey (midden), vriend Kas Rijnbeek (links) en Gijs Hesselink (rechts) zijn er bij in Tirana, waar hun club de Europese finale speelt tegen AA Roma. © Wouter Borre

Dilano (22) uit Almelo is een rasechte Feyenoorder, en zit met zijn maten in Tirana: ‘Deze club is alles voor mij’

ALMELO - Dilano van Rey (22) maakte met zijn Almelose kameraden de Europese triomftocht van Feyenoord van zeer nabij mee. Hij was bij alle wedstrijden, uit en thuis. Woensdagavond zit hij vol spanning op de tribune in Tirana, bij de finale tegen AS Roma.

  1. De ijsvogels krijgen er een geduchte concurrent bij: een st(r)aaltje girlpower van het zuiverste water
    PREMIUM
    COLUMN

    De ijsvogels krijgen er een geduchte concurrent bij: een st(r)aaltje girlpower van het zuiverste water

    Wat is de overeenkomst tussen Huize Almelo, Het Wetshuys, Molen De Hoop, de Georgiusbasiliek, Grote Kerk, oude rechtbank, Talaminiplein, moskee, De Waag en het stadhuis? Ze staan stuk voor stuk afgebeeld op een of andere ansichtkaart onder het kopje Groeten uit Almelo. En het lijstje is nog niet eens compleet. Want ook het Torentje bij de nieuwe rechtbank, Twenthecentrum, Koornmarkt, Passage, watertoren, de wijk Indië en zelfs de Mans Kapbaargtunnel hebben een rol op de traditionele visitekaartjes van de stad.

In samenwerking met indebuurt Almelo