Spandoek voor het herenhuis aan de Sluiskade Noordzijde 86 in Almelo, waarmee de buren André Pluimers en Christel Koning feliciteren met hun verjaardagen.
Volledig scherm
Spandoek voor het herenhuis aan de Sluiskade Noordzijde 86 in Almelo, waarmee de buren André Pluimers en Christel Koning feliciteren met hun verjaardagen. © Tom van den Berg

Directeur Bolk Transport en echtgenote lachen passanten toe vanaf gigantisch spandoek in Almelo

ALMELO - André Pluimers en zijn echtgenote Christel Koning hebben iets te vieren. Christel is vandaag - dinsdag 3 augustus - 50 jaar geworden en eind september is het de beurt aan André om Abraham te ontmoeten. De toekomstige buren van het stel feliciteren beiden met het halve eeuwfeest via een spandoek van tientallen vierkante meters.

  1. Almelo vangt 250 vluchtelingen extra op komende half jaar; ‘Uit medemenselijkheid moeten we helpen’
    PREMIUM

    Almelo vangt 250 vluchtelin­gen extra op komende half jaar; ‘Uit medemense­lijk­heid moeten we helpen’

    ALMELO - Almelo gaat een half jaar lang 250 asielzoekers extra opvangen. Dat gebeurt in voormalig Huize Alexandra. Uit medemenselijkheid en omdat de nood zeer hoog is, heeft het gemeenbestuur vandaag besloten tegemoet te komen aan een dringend beroep dat het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). ‘We hebben als gemeente een morele verantwoordelijkheid om te helpen’.

In samenwerking met indebuurt Almelo