Sebastiaan Stöteler van de PVV stelde een waslijst vragen aan de gemeente Almelo over de mogelijke doorstart van bewindvoerder Belana.
Volledig scherm
Sebastiaan Stöteler van de PVV stelde een waslijst vragen aan de gemeente Almelo over de mogelijke doorstart van bewindvoerder Belana. © Annina Romita

Doorstart bewindvoerder Belana wekt woede PVV Almelo: ‘Maak zwarte lijst met malafide bewindvoerders’

ALMELO/ENSCHEDE - Het is de hoogste tijd voor een zwarte lijst met twijfelachtige bewindvoerders. De Almelose PVV dringt daarop aan in een waslijst aan vragen aan de gemeente Almelo. De partij komt met de vragen op de proppen vanwege de herstart van de vorig jaar ontslagen bewindvoerder Belana Bewind & Inkomensbeheer uit Enschede. 

  1. Ontluisterend kijkje bij gedupeerden kanaaldrama: ‘Vriendjes durven niet meer te blijven logeren’
    PREMIUM

    Ontluiste­rend kijkje bij gedupeer­den kanaaldra­ma: ‘Vriendjes durven niet meer te blijven logeren’

    Hier, aan kanaal Almelo - De Haandrik, is het motto: ‘Niet klagen, maar dragen’. Een gesloten gemeenschap, die zich niet graag achter de voordeur laat kijken. Een enquete van I&O Research, in opdracht van Twenterand en Hellendoorn, geeft een ontluisterend inkijkje in de problemen die spelen langs het water. „Vriendjes en vriendinnetjes durven het niet meer aan om te blijven logeren.”
    Vroomshoop, Geerdijk

In samenwerking met indebuurt Almelo