Volledig scherm
© screenshot

Erasmus Almelo aan leerlingen: ‘Onze school is zo leeg zonder jullie’

ALMELO - ‘We missen jullie. Missen jullie ons ook?’ vragen docenten van Het Erasmus aan hun leerlingen.

Medewerkers van de Almelose scholengemeenschap Het Erasmus hebben een bijzondere video gemaakt waarin ze hun leerlingen een hart onder de riem steken. 

Net zoals iedere andere school in Nederland wordt op Het Erasmus deze dagen onderwijs op afstand gegeven. Zo'n beetje alle docenten komen voorbij in de video die de school voor de leerlingen heeft gemaakt. Het YouTube-filmpje heeft één  duidelijke boodschap: ‘Leerlingen, we zijn er voor jullie!’

‘We zijn er voor jullie’

Het zijn gekke tijden in deze crisis: onderwijs op afstand, een leeg schoolgebouw, lege klaslokalen en docenten die net als alle leerlingen voornamelijk vanuit huis werken. ‘Ook al zijn jullie niet op school, we laten zien dat we er zijn voor jullie’, aldus de docenten. ‘En leerlingen...in het stukje van meneer Vaanhold zit een geheime boodschap verborgen...’, meldt de school op de website.

Het filmpje is te bekijken via de site van de school: het-erasmus.nl

  1. De Bende van Almelo wegwuiven is het domste wat gemeente kan doen
    PREMIUM
    Column

    De Bende van Almelo wegwuiven is het domste wat gemeente kan doen

    ALMELO - De Bende van Almelo. De aankondiging van de gevreesde uitzending van BNN/VARA was al niet zo vleiend. De harde werkelijkheid van een uur televisie op primetime donderdagavond was conform de verwachtingen vernietigend. De belofte aan de kijkers van de eerste aflevering van het tv-programma Opstandelingen dat er een desastreus beeld zou worden geschetst van de bestuurscultuur in Almelo werd volledig ingelost. De reportage, waar qua journalistieke aanpak weinig op aan te merken valt, moet in het stadhuis tot nadenken stemmen.

In samenwerking met indebuurt Almelo