Een oud gedeelte memoreert aan de Nedersaksenlijn. De plannen om de lijn tussen Enschede en Groningen nieuw leven in te blazen zijn plots onzeker geworden.
Volledig scherm
Een oud gedeelte memoreert aan de Nedersaksenlijn. De plannen om de lijn tussen Enschede en Groningen nieuw leven in te blazen zijn plots onzeker geworden. © Carlo ter Ellen

Forum voor Democratie wil actie van provincie Overijssel: Nedersaksenlijn moet er ‘koste wat kost komen’

ENSCHEDE/ALMELO - Forum voor Democratie in Overijssel wil dat het provinciebestuur zich nadrukkelijk inzet om de geplande Nedersaksenlijn tussen Enschede, Almelo, Hardenberg, Emmen en Groningen te redden. De partij is geschrokken van berichten uit Groningen, waar de voorkeur naar de aanleg van een ringweg zou gaan, en heeft om opheldering gevraagd.

  1. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
    PREMIUM
    13

    Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

    Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”