Volledig scherm
PREMIUM
Otrium-kleding zo ver het oog reikt in de enorme hal van Bleckmann op XL Businesspark. © Lenneke Lingmont

Groei van designer-outletwebshop Otrium positief voor XL Businesspark in Almelo

ALMELO - Almelo spint garen bij de snelle groei van de designer-outletwebshop Otrium. Sinds enkele weken wordt de verzending van kleding voor Otrium binnen Europa verzorgd door Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics op regionaal bedrijventerrein XL Businesspark. Kleding van bekende merken als G-Star, Björn Borg, Pepe Jeans, Asics, Floris van Bommel en Marlies Dekkers wordt bij Otrium stukken goedkoper verkocht. De populariteit van het merk heeft ook positieve gevolgen voor de werkgelegenheid bij de Twentse logistiek dienstverlener.

Otrium is opgezet door twee jonge uit Amsterdam afkomstige ondernemers: Milan Daniels en Max Klijnstra. Commercieel directeur Jurrie-Jan Tap van Bleckmann voorspelt dat Otrium de komende tijd een enorme groei zal doormaken. „Het groeit nu al hard. Dit ontploft straks.”

  1. Almelo moet gaan voor droneshow tijdens jaarwisseling
    PREMIUM
    Column

    Almelo moet gaan voor droneshow tijdens jaarwisse­ling

    Een drone van de brandweer stortte vorig weekeinde neer in het Sluitersveld. Gelukkig raakte niemand gewond. Het was een lullig incident in de zoektocht naar een vermiste man. Drie dagen later kwam de gemeenteraad met het idee om de jaarwisseling in de stad op te sieren met een droneshow. Die timing leek wat ongelukkig. Maar geen nood. Naar verluidt worden de drones van de plaatselijke brandweer niet ingezet bij een mogelijke hightechlichtshow tijdens de viering van oud en nieuw dit jaar in Almelo.

In samenwerking met indebuurt Almelo