Bart Stuivenberg heeft namens de stamgasten van België een spandoek opgehangen als hart onder de riem voor horeca-ondernemer en café-eigenaar Ruud de Jong.
Volledig scherm
Bart Stuivenberg heeft namens de stamgasten van België een spandoek opgehangen als hart onder de riem voor horeca-ondernemer en café-eigenaar Ruud de Jong. © Lenneke Lingmont

Heimwee naar de Almelose stamkroeg: ‘We missen je zo’

ALMELO - Kunnen de terrassen weer open? Is het verantwoord? Hoe hard is de nieuwe streefdatum van 21 april?  Iedereen vindt er wel wat van. Eén ding is zeker: we leven allemaal mee met de getroffen horeca-ondernemers. Bij proeflokaal België hangt sinds een paar dagen een spandoek om uitbater Ruud de Jong een hart onder de riem te steken. ‘Lieve fijne stamkroeg, we missen je zo’.

 1. Vacatureteksten vaak onbewust discriminerend: ‘Denk eens na of je iemand buitensluit’
  PREMIUM
  Onderzoek

  Vacature­tek­sten vaak onbewust discrimine­rend: ‘Denk eens na of je iemand buiten­sluit’

  Ben jij de ideale klusjesman? Een jonge, vlotte starter? Is Nederlands jouw moedertaal? Grote kans dat degene die een vacaturetekst met daarin deze vragen leest, zich niet geroepen voelt om te solliciteren. Door hokjesdenken in functieomschrijvingen worden kandidaten vaak onbewust buitengesloten. Dat mensen zich beter bewust worden van de taal die zij gebruiken is daarom hoognodig, vinden experts.

In samenwerking met indebuurt Almelo

 1. Kanaaleiland Jersey middelpunt van diplomatieke rel
  Play

  Kanaalei­land Jersey middelpunt van diplomatie­ke rel

 2. Van Haga neemt afstand van 5-mei poster FvD: 'ongelooflijk pijnlijke affaire voor heel veel mensen'
  Play

  Van Haga neemt afstand van 5-mei poster FvD: 'ongeloof­lijk pijnlijke affaire voor heel veel mensen'