De staantribune in Erve Asito is een zitvak geworden. De voor de club zeker nu zo belangrijke fanatieke aanhang moet zich aanpassen.
Volledig scherm
PREMIUM
De staantribune in Erve Asito is een zitvak geworden. De voor de club zeker nu zo belangrijke fanatieke aanhang moet zich aanpassen. © NESimages/Michael Bulder

Heracles Almelo, het braafste jongetje van de klas, heeft het onheil over zich afgeroepen

columnALMELO - Het is een krankzinnige samenloop van omstandigheden. Een vervelend toeval dat precies past in een turbulent seizoen vol tegenwind. Heracles had vandaag (zaterdag) thuis tegen PEC een streep willen zetten onder twee jaar coronagedoe. Een lange tijd van (half)lege stadions willen afsluiten met een volle bak tegen de provinciegenoot uit Zwolle, concurrent in de degradatiestrijd.

 1. Emotionele start in Enschede: Almeloopers en tientallen andere teams onderweg in Roparun
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Emotionele start in Enschede: Almeloop­ers en tientallen andere teams onderweg in Roparun

  Als eerste mochten de Almeloopers zaterdagochtend aan hun tocht van 560 kilometer naar Rotterdam beginnen. In hun kielzog nog ruim 200 andere teams. Allemaal lopen ze zich de benen uit het lijf, om maandagmiddag aan te komen op de Coolsingel. Met maar een doel: geld ophalen voor zorg aan mensen met kanker. En iedereen heeft wel een naaste in zijn hoofd voor wie hij of zij dat doet.
  Almelo