Mehmet Yalci (r) en zijn broer Murat bij het bedrijfsverzamelgebouw: „Trots op het resultaat.”
Volledig scherm
PREMIUM
Mehmet Yalci (r) en zijn broer Murat bij het bedrijfsverzamelgebouw: „Trots op het resultaat.” © Robin Hilberink

Huzarenstukje van een Turkse autopoetser in Almelo: Mehmet (39) toverde een vuilstort om tot een fonkelnieuw pand

ALMELO - Een Turkse autopoetser die aan de overkant een bedrijfsverzamelgebouw neerzet. Dat lukt hem nooit, dacht menigeen. Mehmet Yalci (39) heeft het voor elkaar. Aan de Frederik van Edenstraat staat een strak, fonkelnieuw pand met vier units. „Ik ben er trots op.”

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Ondernemers tevreden in Almelo, maar ruimtegebrek is grote uitdaging: ‘XL Businesspark en Twente Noord zo goed als vol’
  PREMIUM

  Onderne­mers tevreden in Almelo, maar ruimtege­brek is grote uitdaging: ‘XL Busi­nesspark en Twente Noord zo goed als vol’

  ALMELO - Een bedrijf runnen in Almelo? Dat is kennelijk steeds beter te doen. Ten opzichte van 2018 is de waardering van ondernemers voor Almelo behoorlijk gegroeid. Zat de waardering toen nog rond een magere 6,3, nu scoort de stad een mooie 7 bij de ondernemerspeiling. Al zijn er ook zorgen. Bijna alle ruimte voor nieuwe bedrijven is verkocht of gereserveerd.

In samenwerking met indebuurt Almelo