De gokpraktijken in het pand aan de Beeklustlaan verliepen via speciale computers, waarmee je op sportwedstrijden kunt wedden.
Volledig scherm
De gokpraktijken in het pand aan de Beeklustlaan verliepen via speciale computers, waarmee je op sportwedstrijden kunt wedden. © ANP XTRA

Illegaal gokpand in Almelo gaat voor de tweede keer lange tijd op slot

ALMELO - Burgemeester Arjen Gerritsen hangt vrijdag voor de komende zes maanden een groot hangslot op een illegaal gokpand aan de Beeklustlaan. Volgens de gemeente Almelo werd er in het pand naar hartenlust illegaal op sportwedstrijden gewed. En dat was niet de eerste keer. 

  1. Honderden Polen bij elkaar op een industrieterrein: een goed idee, maar nog niet zo simpel
    PREMIUM
    column

    Honderden Polen bij elkaar op een industrie­ter­rein: een goed idee, maar nog niet zo simpel

    Als je het voor het eerst hoort, dan voel je je onderbuik bijna letterlijk protesteren. Honderden arbeidsmigranten die verplicht bij elkaar moeten wonen op een industrieterrein, omdat we ze niet in onze eigen wijken willen hebben. Segregatie anno 2022. Maar hoe langer je erover nadenkt, hoe beter het plan om honderden arbeidsmigranten bij elkaar te laten wonen eigenlijk is. Mits het netjes gebeurt natuurlijk. En laat dat het plan nou moeilijk uitvoerbaar maken.

In samenwerking met indebuurt Almelo