Jan Hammink is vastbesloten om een comeback te maken in de Almelose gemeenteraad. Is het niet dit jaar, dan wel bij de verkiezingen van 2022.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Hammink is vastbesloten om een comeback te maken in de Almelose gemeenteraad. Is het niet dit jaar, dan wel bij de verkiezingen van 2022. © Rikkert Harink

Jan Hammink (69) wil Almelo nog altijd redden, maar moet even op de rem: ‘Mensen klampen me nog steeds aan met hun sores’

ALMELO - Waar is Jan Hammink (69) toch gebleven? Begin dit jaar was de markante politicus opeens uit het straatbeeld verdwenen. Met muziek, insuline en een gezonde leefstijl probeert de ‘ombudsman van Almelo’ op te krabbelen. Dat hij terugkeert in het stadhuis weet hij zeker. „Misschien sneller dan je denkt.” 

  1. Gerrit van Woudenbergh stopt als voorzitter van centrumwinkeliers in Almelo: ‘Ik was niet altijd die aardige man’
    PREMIUM

    Gerrit van Wouden­bergh stopt als voorzitter van centrumwin­ke­liers in Almelo: ‘Ik was niet altijd die aardige man’

    ALMELO - Hij is gestopt als voorzitter van ondernemersvereniging Centrum Almelo Aktief (CAA). Gerrit van Woudenbergh (81), die daarvoor de Almelo Speld ontving, heeft het stokje overgedragen aan Wiebe Blaauw (voorzitter) en Ben Kamp (vicevoorzitter). „Krachtige samenwerking van ondernemers is belangrijk om consumenten naar de binnenstad te blijven trekken.”

In samenwerking met indebuurt Almelo