Afgelopen winter lag er ook een ijsbaan in de Almelose havenkom.
Volledig scherm
Afgelopen winter lag er ook een ijsbaan in de Almelose havenkom. © Charissa van Willigen

Je kunt het je nog nu voorstellen, maar komende winter ligt er opnieuw een ijsbaan in hartje Almelo

ALMELO - De mussen vallen bijkans dood van het dak van de hitte. Dat neemt niet weg dat het gemeentebestuur van Almelo een beslissing over ijspret heeft genomen. Komende winter komt er opnieuw een ijsbaan in het hart van de stad. De gemeente komt met een subsidie van 80.000 euro over de brug.

 1. Kerstversiering brandt al op het Vinkenplein in Almelo, maar hoe moet dat straks met Oranje?
  PREMIUM
  wk in najaar

  Kerstver­sie­ring brandt al op het Vinken­plein in Almelo, maar hoe moet dat straks met Oranje?

  ALMELO - Het is misschien wel de beroemdste wijk van Almelo. Het Vinkenplein trekt al sinds jaar en dag landelijke aandacht als een van de mooiste kerstwijken van Nederland. Het versierspektakel is dit jaar zelfs al in september begonnen. De eerste huizen zijn aangekleed. Maar is er wel ruimte voor die andere beroemde attractie op het Vinkenplein: Oranje? Het WK voetbal is ook nog dit jaar.
 2. Even een boodschapje doen in Almelo en dan ligt je auto in puin: Dader spoorloos, eigenaar hoopt op gouden tip van getuige
  PREMIUM

  Even een boodschap­je doen in Almelo en dan ligt je auto in puin: Dader spoorloos, eigenaar hoopt op gouden tip van getuige

  ALMELO - Een boodschapje op de vroege maandagochtend bij Albert Heijn aan de Nieuwstraat in Almelo is Willem Jan Handlogten (38) slecht bekomen. Terug op de parkeerplaats trof hij zijn Audi A3 zwaar beschadigd aan. De auto was geramd, fors ingedeukt en uit het parkeervak geduwd. De veroorzaker was vertrokken. De politie kan weinig doen. „Heel frustrerend.”

In samenwerking met indebuurt Almelo