Volledig scherm
PREMIUM
Stilte voor de storm rond een uur of tien op zaterdagochtend. In de middag was het aanzienlijk drukker. © Bert Kamp

Laatste dag Bristol in Almelo: kinderschoenen voor een tientje

ALMELO - Een stormloop op de laatste artikelen van Bristol blijft zaterdag uit, maar de roltrap die in de Galerij naar de schoenen- en kledingwinkel leidt, blijft zaterdagmiddag niet lang onbezet. Er worden dan ook fikse kortingen gegeven op de schoenen en kledingstukken die nog over zijn.

Vooral ouders met jonge kinderen halen hun hart op tijdens de laatste dag dat het filiaal van Bristol nog open is in Almelo. Een paar kinderschoenen voor een tientje, dat is immers niet duur. „Er wordt behoorlijk in de rekken getrokken”, vertelt de Almelose Annet Niehaus, die na een bezoek aan de winkel in de Galerij staat. Haar kleindochter kan weer even vooruit met nieuwe schoenen die haar moeder zojuist heeft gekocht. Maar ze moeten weer snel verder shoppen want ze hebben maar een uurtje tijd.

  1. Tropisch Almelo: paraplu’s moeten palmen beschermen tegen regenwater
    PREMIUM
    ONS DNA

    Tropisch Almelo: paraplu’s moeten palmen beschermen tegen regenwater

    ALMELO - Aanloop hebben Bert en Wil Nakken altijd wel. Vooral in zonnige tijden, wanneer hun planten kleurrijk staan te schijnen en moeiteloos de hele wijk opvrolijken. Het is dan ook een voor deze contreien onalledaagse vegetatie die ze in hun tuin bijeen hebben gebracht. Bananenbomen, agaves, palmen – hoe lang is het nog maar geleden dat van deze planten werd gezegd dat ze zo hoog op de Almelose breedtegraad niet konden groeien?

In samenwerking met indebuurt Almelo