Mijn voorstel is dan ook dat iedereen die iets heel bijzonders voor een ander doet voorrang kan verdienen. Een soort vaccinatiewedstrijd dus, waarin iedereen gelijke kansen heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Mijn voorstel is dan ook dat iedereen die iets heel bijzonders voor een ander doet voorrang kan verdienen. Een soort vaccinatiewedstrijd dus, waarin iedereen gelijke kansen heeft. © Frans Nikkels

Mijn voorstel: versnelde vaccinatie voor elke bijzondere prestatie, niet alleen voor sporters

columnALMELO – Toen ik deze week vanuit Zenderen Almelo binnenreed, zag ik hem staan. Aan de kant van de weg, met felle lampen zodat hij goed de aandacht trok. Het bord met daarop de tekst: ‘coronatest linksaf, vaccinatie rechtdoor’.

 1. Een rood lint markeert de ongekende schande van een verloederd bevrijdingsmonument
  PREMIUM
  column

  Een rood lint markeert de ongekende schande van een verloederd bevrij­dings­mo­nu­ment

  Gedenken, herdenken en herinneren. Het zit in de genen van de mensen. Meer dan ooit, zo lijkt het. De behoefte om stil te staan bij levens eisende, ingrijpende gebeurtenissen is groot. Zowel individueel als met elkaar. De toename van het aantal bermmonumenten is opmerkelijk. Na dodelijke ongelukken in het verkeer duurt het niet lang voordat de plek des onheils wordt gemarkeerd door kaarsen, bloemen en persoonlijke boodschappen. Mooi en functioneel.

In samenwerking met indebuurt Almelo

 1. Kanaaleiland Jersey middelpunt van diplomatieke rel
  Play

  Kanaalei­land Jersey middelpunt van diplomatie­ke rel

 2. Van Haga neemt afstand van 5-mei poster FvD: 'ongelooflijk pijnlijke affaire voor heel veel mensen'
  Play

  Van Haga neemt afstand van 5-mei poster FvD: 'ongeloof­lijk pijnlijke affaire voor heel veel mensen'