Hans Hunter is zeker nog een jaar bezig met het herstel van het Mans Kapbaargtunnel-mozaïek in zijn atelier in de voormalige Action.
Volledig scherm
Hans Hunter is zeker nog een jaar bezig met het herstel van het Mans Kapbaargtunnel-mozaïek in zijn atelier in de voormalige Action. © Bert Kamp

Paneel na paneel keert terug aan wand Mans Kapbaargtunnel in Almelo: ‘Klus duurt zeker nog een jaar’

5 vragen aanALMELO - Jarenlang was de Mans Kapbaargtunnel in de Wierdensestraat een gatenkaas. Een deel van het gigantische mozaïek lag in de opslag te wachten op herstel. ‘Geen geld’, zei de gemeente Almelo. Nu keren de panelen toch terug. Met dank aan kunstenaar Hans Hunter die er tot nu 30 opknapte. Al zit de redder van het mozaïek nu even thuis. In de lappenmand. 

  1. Klabaam! En weg was het dak. Tunnelvisie maar dan heel anders; en meer kleine leed uit Almelo
    PREMIUM
    Nieuwsupdate

    Klabaam! En weg was het dak. Tunnelvi­sie maar dan heel anders; en meer kleine leed uit Almelo

    ALMELO - Het dak moet eraf, dacht plaaggeest Pietje Pech en stuurde de vrachtwagen de lage tunnel in. Groot succes, het dak gíng eraf. Van voor tot achter. Kan allemaal in Almelo. Er was vooral klein nieuws deze week. Over Hegeman, pieten die een dief grijpen, verkeersdrukte door afsluitingen en pingpong tegen Parkinson. Een kort overzichtje van wat u misschien heeft gemist.

In samenwerking met indebuurt Almelo