Locatiedirecteur Peter ten Dam en docentenopleider Martijntje Schepel (rechts) doen er alles aan om de kersverse economiedocente Eva Lentferink zich thuis te laten voelen op het Canisius.
Volledig scherm
PREMIUM
Locatiedirecteur Peter ten Dam en docentenopleider Martijntje Schepel (rechts) doen er alles aan om de kersverse economiedocente Eva Lentferink zich thuis te laten voelen op het Canisius. © Lenneke Lingmont

Pas voor de klas en gillend weg willen? Niet op het Canisius, waar ze lerares Eva uit Fleringen aan boord willen houden

ALMELO/TUBBERGEN - Lerarenopleiding klaar? Dan lekker voor de klas op een middelbare school en lesgeven. Maar zo eenvoudig blijkt de praktijk vaak niet. Scholengemeenschap Canisius helpt beginnende leerkrachten waar ze kan om ze zo binnenboord te houden. 

  1. Zwart-wit verdringt Oranje, en die kapotte fiets van Hümmels kan als cultureel erfgoed naar Stadsmuseum
    PREMIUM

    Zwart-wit verdringt Oranje, en die kapotte fiets van Hümmels kan als cultureel erfgoed naar Stadsmuse­um

    NIEUWSUPDATE ALMELO - Bent u het eindeloze gedram van al die Hollandse moraalridders over Qatar ook zo zat? Goed nieuws: Heracles trekt zich niets aan van het WK Voetbal. Er wordt de komende weken gewoon doorgevoetbald. Op Erve Asito blijft het vizier gericht op maar één doel: promotie. Gisteren speelden de Almeloërs nog thuis tegen TOP Oss. Matchday! Verder nog opwinding in Almelo deze week? Ja zeker. De Azor Ameland van Bert Hummels is gejat en doormidden gezaagd. Wat goed dat een fietsendiefstal eindelijk weer eens de krant haalt.

In samenwerking met indebuurt Almelo