Volledig scherm
PREMIUM
Jakko Veltman helpt zanger Ramon (achter de microfoon) bij het opstarten van zijn zangcarrière. Veltman heeft een artiestenbureau opgericht en promoot daarmee lokale muzikanten. © Lenneke Lingmont

Ramon uit Almelo wil doorbreken in muziekwereld, met hulp van Jakko

ALMELO - De geboren Almeloër Ramon Bosch (18) wil het ver schoppen in de muziekwereld. Hij heeft Jakko Veltman (21) ingeschakeld om hem daarbij te helpen. Veltman heeft recent een artiestenbureau opgericht: Fresh Vibes Management. Zo wil hij jonge lokale muzikale talenten promoten.

Bosch vertelt enthousiast over de eerste ontmoeting met Veltman:  „Met een vriend ben ik een keer naar Studio 15 geweest. Dat beviel mij wel, want ik kon daar veel met muziek bezig zijn. Ik maakte daar ook mijn eigen muziek. Ik wilde, en nu nog steeds, ver gaan om in de muziekwereld te komen, maar ik wist niet hoe ik mijzelf het beste kon promoten. Die vriend heeft mij gelinkt aan Jakko, ook hij kwam daar geregeld.” 

  1. Tropisch Almelo: paraplu’s moeten palmen beschermen tegen regenwater
    PREMIUM
    ONS DNA

    Tropisch Almelo: paraplu’s moeten palmen beschermen tegen regenwater

    ALMELO - Aanloop hebben Bert en Wil Nakken altijd wel. Vooral in zonnige tijden, wanneer hun planten kleurrijk staan te schijnen en moeiteloos de hele wijk opvrolijken. Het is dan ook een voor deze contreien onalledaagse vegetatie die ze in hun tuin bijeen hebben gebracht. Bananenbomen, agaves, palmen – hoe lang is het nog maar geleden dat van deze planten werd gezegd dat ze zo hoog op de Almelose breedtegraad niet konden groeien?

In samenwerking met indebuurt Almelo