Volledig scherm
PREMIUM
Even bijpraten tijdens een rookpauze tijdens de cursus... © Emiel Muijderman

Stoppers genieten van het aller-allerlaatste trekje aan de sigaret in Almelo

ALMELO - Een rookpauze tijdens een cursus stoppen met roken? Dinsdag gebeurde het in Erve Asito in Almelo. In het stadion van Heracles volgden 49 verzekerden van Menzis de Allen Carr Stoppen met Roken-training.

Het is geen toeval dat Menzis Almelo heeft uitgekozen voor de training. Een op de vijf Twentenaren rookt. Almelo doet daar nog een negatief schepje bovenop: in deze stad lijdt 27 procent van de bevolking aan deze verslaving. De training wordt gegeven in het kader van Twente Rookvrij, een initiatief van GGD’s, ziekenhuizen, huisartsen, apothekers en Menzis. 

  1. Groei van designer-outletwebshop Otrium positief voor XL Businesspark in Almelo
    PREMIUM

    Groei van designer-outletweb­shop Otrium positief voor XL Busi­nesspark in Almelo

    ALMELO - Almelo spint garen bij de snelle groei van de designer-outletwebshop Otrium. Sinds enkele weken wordt de verzending van kleding voor Otrium binnen Europa verzorgd door Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics op regionaal bedrijventerrein XL Businesspark. Kleding van bekende merken als G-Star, Björn Borg, Pepe Jeans, Asics, Floris van Bommel en Marlies Dekkers wordt bij Otrium stukken goedkoper verkocht. De populariteit van het merk heeft ook positieve gevolgen voor de werkgelegenheid bij de Twentse logistiek dienstverlener.