Volledig scherm
© Royal Promotions

Theaterversie van populaire tv-serie komt naar Almelo

ALMELO - Er komt een theaterversie van het tv-programma Brugklas. De voorstelling is onder meer te zien in Theaterhotel Almelo. In de tv-serie, die wordt uitgezonden door AVROTROS, wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. 

Brugklas de Musical is volgens de makers voor iedereen herkenbaar. Het gaat over een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven. De voorstelling is dinsdag 19 november om 19.30 uur te zien in Theaterhotel Almelo. 

Cast

In Brugklas de Musical zijn brugklassers te zien uit zowel het nieuwste seizoen als vorige seizoenen. De cast bestaat uit Niek Roozen (Max in Brugklas en bekend van Vals en Verliefd op Cuba), May Hollermann (Selma in Brugklas en bekend van Elvy’s Wereld: So Ibiza), Belle Zimmerman (Emma in Brugklas en bekend van Zappmissie), Claire Veldkamp (Jamie in Brugklas) en Jary Sluijter. 

De voorstelling is geschreven door Daniël Cohen. Fons Merkies (Flikken Maastricht, De Luizenmoeder, Schuld Thrillermusical) heeft zorg gedragen voor de muziek en de regie is in handen van Anne de Blok. De voorstelling wordt geproduceerd door Morssinkhof Terra Theaterproducties.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.brugklasdemusical.nl

Volledig scherm
© Royal Promotions