De Wierdensestraat met rechts het oude politiebureau, sinds jaar en dag het domein van Tactus Verslavingszorg. De laatste maanden een bron van overlast.
Volledig scherm
PREMIUM
De Wierdensestraat met rechts het oude politiebureau, sinds jaar en dag het domein van Tactus Verslavingszorg. De laatste maanden een bron van overlast. © Lars Smook

Tijdbom tikt aan Wierdensestraat in Almelo: huurders en pandeigenaren zijn overlast door cliënt van Tactus spuugzat

ALMELO - Brandstichting, vernieling, bekladding en vandalisme. De eigenaren en huurders van het pand aan de Wierdensestraat 39 zijn de overlast van vermoedelijk één cliënt van de overbuurman zat: Verslavingszorg Tactus. Uit camerabeelden en waarnemingen zou blijken dat waarschijnlijk sprake is van dezelfde dader. Pandeigenaren Henk Bolk en Peter Hondebrink eisen maatregelen van Tactus en de politie: „Die man moet eens worden aangepakt.”

  1. Schrikken bij thuiskomst: terwijl Clara en Bernard genoten in Frankrijk, werd hun huis in Almelo een zwijnenstal
    PREMIUM

    Schrikken bij thuiskomst: terwijl Clara en Bernard genoten in Frankrijk, werd hun huis in Almelo een zwijnen­stal

    ALMELO - Ze wonen sinds een jaar in Zuid-Frankrijk en hebben hun huis in Almelo verhuurd. Want leegstand in een woningcrisis vinden ze niet kunnen. Maar dat hadden Clara Blaauw (61) en Bernard Kral (64) beter niet kunnen doen. Huurder en logé hebben er een puinhoop van gemaakt: „Hij leek zo’n keurige, betrouwbare huurder. Totdat hij een andere man in huis nam en zelf vertrok.”

In samenwerking met indebuurt Almelo