Op de Zeven Bosjes in de Almelose wijk Windmolenbroek is vrijdag aan het begin van de middag een auto van de weg geraakt en op een boom gebotst. De twee inzittenden raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis overgebracht.
Volledig scherm
Op de Zeven Bosjes in de Almelose wijk Windmolenbroek is vrijdag aan het begin van de middag een auto van de weg geraakt en op een boom gebotst. De twee inzittenden raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis overgebracht. © News United | Jan Willem Klein Horstman

Twee gewonden bij eenzijdig ongeval in Almelo

ALMELO - Op de Zeven Bosjes in de Almelose wijk Windmolenbroek is vrijdag aan het begin van de middag een auto van de weg geraakt en op een boom gebotst. De twee inzittenden raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.

In samenwerking met indebuurt Almelo

 1. Dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met president Biden werkt
  Play

  Dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met president Biden werkt

 2. Dit was Nederland vandaag: vrijdag 22 januari
  Play

  Dit was Nederland vandaag: vrijdag 22 januari