NVM-voorzitter Onno Hoes tijdens de presentatie van de verkoopcijfers van woningen in het tweede kwartaal van dit jaar 2021. Er werden 11,8% minder huizen verkocht ten opzichte van een jaar eerder. En het aantal woningen dat te koop stond, was met 53,8% gedaald ten opzichte van een jaar eerder.  De gemiddelde huizenprijs steeg wel: met 19,9%.
Volledig scherm
PREMIUM
NVM-voorzitter Onno Hoes tijdens de presentatie van de verkoopcijfers van woningen in het tweede kwartaal van dit jaar 2021. Er werden 11,8% minder huizen verkocht ten opzichte van een jaar eerder. En het aantal woningen dat te koop stond, was met 53,8% gedaald ten opzichte van een jaar eerder. De gemiddelde huizenprijs steeg wel: met 19,9%. © ANP

Twentse makelaar moet creatief zijn: ‘Die presentatie was barslecht’

GLANERBRUG - Aanbod was er nauwelijks nog, de mensen hadden zijn hulp niet meer nodig. Een makelaar uit Glanerbrug moest vorige week het faillissement aanvragen, omdat er geen omzet meer gedraaid werd. Gaat dit meer makelaars overkomen? „Het is aan ons om te laten zien wat we toevoegen.”

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Almelo