Henk Nijmeijer vreest voor het voortbestaan van zijn SnakeBite Tattoo, de studio die hij al bijna 25 jaar aan de Almelose Grotestraat runt.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Nijmeijer vreest voor het voortbestaan van zijn SnakeBite Tattoo, de studio die hij al bijna 25 jaar aan de Almelose Grotestraat runt. © Emiel Muijderman

Twentse tatoeëerders houden hart vast wegens dreigend verbod: ‘Wat moeten we straks zonder kleuren?’

ALMELO/NIJVERDAL - Tatoeëerder Henk Nijmeijer (61) van het Almelose SnakeBite Tattoo zit met de handen in het haar. Kunnen hij en zijn collega’s volgend jaar nog wel fatsoenlijk in kleur tatoeëren? Aangescherpte Europese regels verbieden vanaf begin januari meerdere tonen inkt. „De kans is groot dat we het straks met 65 procent minder kleuren moeten doen.”

  1. Monique en Robin runnen een B&B naast het Volkspark: 'Het liefst zien we gasten in hun badjas buiten ontbijten'
    indebuurt.nl

    Monique en Robin runnen een B&B naast het Volkspark: 'Het liefst zien we gasten in hun badjas buiten ontbijten'

    De zon schijnt volop in de grote tuin van Monique (54) en Robin Romarck (58). Aan bloemen, planten en gezellig ingerichte zitplekken geen gebrek. Je vindt er zelfs een hangmat. Ook scharrelen huiskippen Elvis en Presley er vrolijk rond. Sinds september 2021 runnen Monique en Robin Bed & Breakfast Unique aan de Tweede Emmastraat, naast het Volkspark. Monique: “Dit is een droom die uitkomt”.