Carine Stegeman en haar vader bij  de scooter,  waarmee nu al vier lekke banden zijn ‘gescoord’. De ijzeren pinnen van veegmachines zijn vermoedelijk de oorzaak.
Volledig scherm
PREMIUM
Carine Stegeman en haar vader bij de scooter, waarmee nu al vier lekke banden zijn ‘gescoord’. De ijzeren pinnen van veegmachines zijn vermoedelijk de oorzaak. © Frans Nikkels

Vlijmscherpe pennen borstelmachines kosten Klaas in Almelo al vijf lekke banden: ‘Het is gewoon verschrikkelijk’

ALMELO - Stoep- en straatvegers met stalen borstels zijn soms ware bandenslopers. In Almelo is Klaas (19) in twee maanden tijd nu al vier keer de dupe van zo’n losgeraakte vlijmscherpe staaldraad, die zijn scooterbanden doorboorde. De schade is intussen dik 300 euro. 

  1. Gert-Jan van Duren, Neerlands hoop in strijd tegen de falende overheid komt gewoon uit Almelo
    PREMIUM

    Gert-Jan van Duren, Neerlands hoop in strijd tegen de falende overheid komt gewoon uit Almelo

    ALMELO - De man van de week is Gert-Jan van Duren. De 58-jarige bedlegerige Almeloër die lijdt aan een chronische- en ongeneeslijke vermoeidheidsziekte. In zijn strijd voor bevestiging van zijn vreselijke kwaal heeft hij een papieren tijger verslagen. Van Duren kreeg na een slopend gevecht tegen de instanties in hoger beroep het gelijk aan zijn zijde. Een uitkering, maar belangrijker: erkenning.

In samenwerking met indebuurt Almelo