19-jarige Youtuber uit Oude Wetering viert zijn succes met een Audi A4

VideoDe 19-jarige Youtuber Don de Jong, bekend als NLxDon, uit Oude Wetering heeft succes met zijn video's. Onlangs haalde de jonge videomaker zijn rijbewijs en kocht een tweedehands Audi A4 uit 2013.

De 19-jarige Don maakt video's over zijn belevenissen en zogenoemde 'challenges' die hij zelf verzint. Zijn video's trekken vele kijkers, onlangs tikte de videomaker de 50 miljoen views aan op zijn kanaal, dat meer dan 334.000 abonnees telt.

Quote

Ik heb nu geen verantwoor­de­lijk­he­den. Als het ooit is, dan is het nu. Dus heb ik besloten om een dikke Audi te kopen

Don de Jong

In zijn laatste video showt Don zijn nieuwste aanwinst. ,,Ik wist dat ik een auto wilde kopen. Wat voor een, daar had ik echt geen idee bij. Ik had niet verwacht dat ik een Audi A4 zou kopen. Deze bak is zo ziek. Dit ding rijdt echt als een ruimteschip. Hij heeft zoveel ruimte."

,,Ik had deze al heel vaak zien staan. Ik dacht: veel te duur en het is Audi", legt hij uit in zijn video. ,,Ik had 'm wel zien staan ik vond hem superbruut, maar dat zet je uit je hoofd want zoveel geld wil je er niet voor betalen. Maar toen had ik een goed gesprek met mijn oom en mijn ouders en toen dacht ik fuck it, nu ben ik jong. Ik bedoel, ik kan dit waarschijnlijk maar een keer doen in mijn leven. Ik heb nu geen verantwoordelijkheden. Als het ooit is, dan is het nu. Dus heb ik besloten om een dikke Audi te kopen."

Raar

Raar voelt het wel, geeft hij toe. ,,Ik voel me wel raar dat ik iets duurs heb gekocht, ik ga nooit naar een dure kapper en koop geen hele dure kleding. Dit voelt zo raar."

In zijn video bedankt hij zijn kijkers, die hem feliciteren met zijn aankoop. ,,Want natuurlijk had ik dit zonder jullie niet kunnen doen." En Don belooft dat meer nieuwe video's volgen. ,,Met deze auto kan ik ook weer een miljoen ideeën doen. Hopelijk niet te gek, want als ik schade rijd ben ik behoorlijk de lul. Binnenkort ga ik samen met goede vriend Pim een gekke video maken. Hij heeft een Audi A5, nog dikker, nog meer pk's. Dan gaan we Audi A4 versus Audi A5 doen, met allemaal polls erin zodat jullie kunnen meekijken en meestemmen."

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Alphen en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

Volledig scherm
Don de Jong, bekend als NLxDon op YouTube, uit Oude Wetering met zijn Audi A4. © Still video NLxDon