Rob van der Hoort van actiegroep TurbulenT waarschuwde Alphense raadsleden dat gedupeerden hen aansprakelijk kunnen stellen als zij fiat geven voor het plaatsen van meer windmolens.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob van der Hoort van actiegroep TurbulenT waarschuwde Alphense raadsleden dat gedupeerden hen aansprakelijk kunnen stellen als zij fiat geven voor het plaatsen van meer windmolens. © Merel Klijzing

Actiegroep dreigt: ‘Bestuurders die ja zeggen tegen windmolens persoonlijk aansprakelijk bij hinder’

Raadsleden en andere bestuurders die groen licht geven voor het plaatsen van hoge windmolens moeten er rekening mee houden dat gedupeerden hen aansprakelijk kunnen stellen.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.