Hakim Ziyech
Volledig scherm
Hakim Ziyech © Getty Images

Ajax-voetballer Hakim Ziyech koopt miljoenenvilla in Vinkeveen

Ajax-voetballer Hakim Ziyech (26) verruilt niet alleen zijn club Ajax voor het Engelse Chelsea, maar ook zijn penthouse in Amsterdam voor een nieuw optrekje in Vinkeveen. De voetballer kocht een riante villa voor ruim 3,8 miljoen euro. Dit meldt website BekendeBuren. 

Ziyech laat zijn penthouse - met een prijskaartje van 1.850.000 euro - op de Zuidas achter. Zijn nieuwe villa heeft een totaal woonoppervlak van 565 vierkante meter. Daar heeft hij tien kamers tot zijn beschikking, waarvan vijf slaapkamers en twee badkamers. 

Voor het bedrag van 3,8 miljoen krijgt Ziyech niet alleen een riant huis, maar ook een verwarmde garage voor zijn drie auto's, een botenhuis en een hobbyruimte. De tuin bestaat  uit verschillende diverse zonneterrassen, een verwarmd zwembad met douche en een eigen aanlegsteiger. 

De oorspronkelijk vraagprijs van de villa aan de Baambrugse Zuwe was 4,4 miljoen euro. 

  1. Restaurants koken voor zorgverleners, digitale diagnose via UMC Utrecht
    PREMIUM
    CORONA KORT

    Restau­rants koken voor zorgverle­ners, digitale diagnose via UMC Utrecht

    In deze crisis hebben alle zorgverleners veel minder tijd om goed voor zichzelf te zorgen. Daarom heeft het personeel van Brasserie Bar De Zalm, Bodega 32 en Koeien en Kaas Gouda samen iets bedacht om deze noeste werkers te helpen. ,,Om ze een hart onder de riem te steken gaan we ze verwennen en een beetje ontzorgen door een keer lekker voor ze te gaan koken! We beginnen bij het Groene Hart Ziekenhuis”, aldus Brasserie Bar De Zalm op Instagram.